Nikon-kamera med 3,34 millioner bildepunkter

Nikon er en av de første som er ute med et digitalkamera med over 3 millioner bildepunkter - hele 3,34 millioner - og Nikon lover også at CoolPix 990 har flere andre gode kvaliteter.

Nikon-kamera med 3,34 millioner bildepunkter
Publisert

Nikon lanserer nå nyheten CoolPix 990, og selskapet er ett av flere som er med på å bryte bildepunkt-rekorden nok en gang. (Vi gir deg flere nyheter 2. februar.)

I følge Nikon, er CoolPix 990 en ny toppmodell for profesjonelle og erfarne digitalfotografer. Kameraet bygger videre på tre grunnleggende konsepter fra modellen 3570">CoolPix 950: bedre bildekvalitet totalt sett, raskere hastighet forbundet med kamerabruken og økt brukervennlighet.

I tillegg til å videreføre sterke sider fra tidligere CoolPix-modeller, er det også flere spennende oppdateringer på CoolPix 990, i følge Nikon.

Spennende kvaliteter

Det mest oppsiktsvekkende med CoolPix 990 er selvsagt den høye oppløsningen på 3,34 millioner bildepunkter (2,048 x 1,536), som skal gi deg klarere og mer detaljerte bilder.

I tillegg kommer kameraet med en nyutviklet 3x Nikkor zoomlinse (8-24 mm, som tilsvarer 38-115 mm på tradisjonelle 35 mm-kameraer ), som også skal være med på å bedre bildekvaliteten. Du kan også velge mellom tre autofokus-funksjoner.

Tiden som et digitalt kamera bruker på gjøre seg klar til å ta å ta bildet, etter at du har trykket på utløserknappen, gjør det vanskelig å fange motivet i mange situasjoner . Med CoolPix 990 skal denne forsinkelsen være redusert til 0,1 sekund. I følge Nikon, har kameraet også en kort oppstartstid, kort tidsintervall mellom bildene og rask lagring av bildene, for å sikre at du kan ta flere bilder hurtig etter hverandre. USB-grensesnittet skal også sørge for at du kan overføre bildene til PCen i en fei.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer