Nikon klar med D70

Endelig er de offisielle detaljene omkring Nikons speilrefleks-satsning i "folkeklassen" klare. Kameraet har, som 300D fra Canon, en 6 megapiksels bildebrikke.

Publisert
Sist oppdatert

Det er stor etterspørsel etter digital speilreflekskameraer for tiden, både blant nybegynnere og erfarne fotoentusiaster. I følge Nikon har D70 egenskaper som tilfredsstiller begge disse brukergruppene.

- Dette har vi gledet oss til og vi har store forventninger til D70. Markedet for digitale speilreflekskameraer er anslått til 15.000 stk i 2004, noe som er en økning på 200%. Nikon skal ta en ledende rolle i dette segmentet, uttaler Stine Fadum Jansen, Markedssjef hos Interfoto AS.

Nikon D70 vil selges i ulike pakkeløsninger, og kommer i butikkene i løpet av mars måned. En av pakkene vil inneholdet et helt nytt DX Nikkor-objektiv. Prisen på kamerahuset er 11.995 kroner inkl mva, og sammen med 28-80 G objektiv kommer prisen på totalt 12.995 kroner, og 15.995 kroner med det nye 18-70mm objektivet. Dermed konkurrerer kameraet i samme segment som suksessmodellen 300D fra Canon.

Interfoto understreker at D70 ikke er noe vingeklippet produkt, og at det er lagt vekt på høy kvalitet i alle ledd. Det er blant annet brukt samme sensor som på storebror D100.

Klikk her for tekniske detaljerKlikk her for mange store bilder av kameraet

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer