Nikon lanserer avanserte kompaktkameraer

Nå får du Nikon-kameraer fra noen hundrelapper og opp til speilrefleksnivå.

Foto: Brynjulf Blix
Foto: Brynjulf Blix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Rimelige og brukervennlige kameraer med stadig flere og bedre egenskaper kommer på løpende bånd. Nå har Nikon utvidet og oppgradert sitt utvalg med mange nye Coolpix-modeller, i alle prisklasser. De rimeligste får du til 590 kroner, for de mest avanserte må du ut med 3790 kroner (dette er listepriser).

Coolpix L23, L120 og S2500

Dette er de rimeligste kameraene, hvor L23 er beregnet på nybegynnere og de som vil ha det enkelt. Det har elektronisk bildestabilisator, bevegelsessensor og smileutløser, har 2,7-tommers skjerm og drives av AA-batterier. Det har 5 ganger vidvinkelzoom tilsvarende 28 - 140 mm f/2,7 - f/6,8 og 10.1 megapiksler.

Det kommer også i fem forskjellige farger: sort, sølv, rødt, blått og rosa.

S2500 er et kompakt og elegant kamera med funksjoner som Automatisk motivvalg, Følg motivet og Smart portrettsystem. Det har 4x zoom tilsvarende 27 til 108 mm og f/3,2 til f/5,9.

Det bruker oppladbare batterier og lagrer på internminne og SD-kort (også SDHC og SDXC). S2500 kommer i fire forskjellige farger: sort, sølv, rødt og rosa.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer