Nikons nye superkamera

Et fantastisk kamera, men ikke for skjortelomma.

Nikons nye superkamera
Publisert
Sist oppdatert

Nikon D3S er navnet - og for de som ikke kjenner Nikons produkter snakker vi om et proffkamera av ypperste klasse. Dette er et verktøy for nyhets, sport- og naturfotografer, og for HD-videoproduksjon, med egenskaper som gir garvede brukere hakeslepp.

D3S er en oppgradering av forgjengeren D3 som kom i 2007, og har en helt ny superfølsom sensor med 12,1 effektive megapiksler. Lysfølsomheten har blitt økt påtagelig, og kameraet har nå ISO fra 200 til 12 800 og kan ytterligere presses tre trinn. Da snakker vi om en følsomhet tilsvarende 102 400 ISO!

Tilrettelagt for kreativ video

Betjeningen er nå bedre tilrettelagt for videobruk, med endret plassering og tilpassing av enkelte viktige funksjoner. Dette er gjort for å gjøre betjeningen mer komfortabel og for å unngå unødvendige kamerabevegelser under filming.

Med den utrolige lysfølsomheten kombinert med lyssterke objektiver kan du både ta bilder og filme i svakt lampelys og likevel få med detaljer i mørke områder.

Film tas opp i 720p/24 b/s i motion-JPEG. Dette formatet lar seg importere i alle redigeringsprogrammer på alle platformer uten konvertering.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer