Ninite: Lynrask installasjon av programmer

Med denne gratisløsningen går alt av seg selv.

Bare huk av for programmene du vil installere, og trykk på den grønne knappen. Minutter senere er alt på plass, og helt uten verktøyelinjer og annet "skrot" som ofte følger med gratisprogrammer.
Bare huk av for programmene du vil installere, og trykk på den grønne knappen. Minutter senere er alt på plass, og helt uten verktøyelinjer og annet "skrot" som ofte følger med gratisprogrammer. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Enkelte av oss er Slektas Utvalgte™ når andre har fått seg ny PC og vil fylle den med kjekke programmer. Dessverre tar det sin tid å laste ned alle programmene og installere dem én og én. Med Ninite blir dette en lek.

Ninite er en nettjeneste hvis misjon er å gjøre det enkelt å installere en haug av Windows-programmer, kodeker og lignende - i en fei, uten avbrudd.

Og det beste av alt: Tjenesten er åpen og gratis for alle.

Les også: DinSide omtaler gratisprogrammer

Installerer populære programmer

På ninite.com blir du presentert for en lang liste med populære programmer. Disse er gruppert i kategorier som for eksempel nettlesere, media, verktøy eller sikkerhet. Alt du trenger å gjøre er å huke av hvilke programmer du vil installere, hvorpå du får lastet ned en kjørbar fil som inneholder et nedlastings- og installasjonsskript.

Denne installasjonsfila kan du så legge på en USB-pinne, ta med bort til onkel Amund, kjøre fila og gjøre noe annet mens programmene lastes ned og installeres i ei vending, uten avbrudd og uten spørsmål.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.