Nintendo DS lanseres i mars?

NYHET: De nye håndholdte maskinene skapte mye furore på årets E3-messe, men produsentene har foreløpig vært forsiktige med lanseringsdatoer. Det har imidlertid dukket opp detaljer om Nintendos DS-slipp.

Nintendo DS lanseres i mars?
Publisert
Sist oppdatert

Det var, i våre øyne, Nintendo og Sony som stjal E3-showet med sine DS- og PSP-maskiner. Det har blitt gjort klart at begge skal slippes i Japan i løpet av høsten, mens Europa må vente til våren 2005. Men nøyaktige datoer har vært mangelvare.

I følge nettstedet Cube Europe skal Nintendo DS mest sannsynlig slippes 18. mars. Denne datoen er enda ikke offisielt bekreftet fra Nintendos side, men vi har egentlig ingen grunner til å tvile på den.

I tillegg skal hele åtte Nintendo-spill slippes på lanseringsdagen, og disse inkluderer Animal Crossing DS, Mario Kart DS, Metroid: Hunters, et Super Mario Bros.-spill, Nintendogs (?), Pictochat, Super Mario 64x4 og WarioWare DS. Dette er altså kun Nintendos egenutviklede spill det er snakk om, og vi regner med at tredjeparts-utviklere også kommer til å ha en del titler klare.

For å friske opp minnet: Nintendo DS er en svært spennende, håndholdt spillmaskin med to skjermer. Den ene skjermen er trykkfølsom, noe som åpner for svært nyskapende gameplay-muligheter. DS har også innebygd mikrofon, trådløst nettverkt (WLAN og et Bluetooth-lignende system) og bakoverkompatibilitet med GameBoy Advance-spill. I tillegg til spilling vil det også være mulig å sende meldinger og bilder tegnet på den trykkfølsomme skjermen fra maskin til maskin, noe som muligens vil gjøre DS ekstremt attraktiv for de yngre.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer