Nintendo DS Lite er her!

SNIKTITT: Den fantastisk lekre og lille Nintendo DS Lite slippes i Japan i disse dager, og vi har fått en eksklusiv sniktitt. Se bilder og video!

Publisert
Sist oppdatert

Det har alltid vært en tradisjon for Nintendo å redesigne sine håndholdte, og gjøre dem mindre og mer tiltalende. Bare se på de tre forskjellige variantene av GameBoy Advance.

Og er det en ting vi har klaget på i forhold til den ellers fantastiske Nintendo DS, er det ulekre utseendet, med grå plast og kantete layout. Dette er det nå slutt på.

DS Lite er den samme maskinen, med de samme mulighetene. Den er bare blitt penere, iPod-hvit og mindre. Reduksjonen av størrelsen innebærer kun mindre fysiske mål, skjermene har beholdt sin opprinnelige størrelse. Vi skal innrømme at forskjellen ikke er dramatisk, men merkbar. Den ytre plasten er også blitt dekket av et gjennomsiktig lag, som gir den et enda mer elegant utseende.

Dessuten er noen av knappene blitt flyttet. Start og select-knappene sitter nå lenger ned på maskinen, og power-knappen har havnet på siden. Og vi har fått en ny bryter som bytter mellom flere lysstyrker på skjermene. Den laveste styrken tilsvarer omtrent dagens DS, mens den kraftigste er fabelaktig lys. Plutselig blir det en helt ny opplevelse å spille gode, gamle DS-spill.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer