Nintendo DS redesignet

I går slapp Nintendo oppdatert informasjon om sin kommende håndholdte maskin, og den ser nå faktisk enda mer lekker ut. Vi har detaljene!

Nintendo DS i dag
Nintendo DS i dag Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nintendo DS er en spillmaskin som forhåpentligvis vil revolusjonere måten vi spiller håndholdte spill på. Den fikk, sammen med Sonys PSP, masse oppmerksomhet på årets E3-messe, og vi gleder oss enormt til denne lille saken faktisk kommer i butikkene.

Det viser seg at eksemplaret som var spillbart på E3 var en tidligere prototype enn det vi trodde, for nå har Nintendo annonsert en ny og stiligere design på maskinen, samt flere spesifikasjoner.

Vi innrømmer at DS slik den så ut på E3 ikke nødvendigvis var verdens peneste spillkonsoll. Men det nye utseendet er stiligere og mer konkurransedyktig i forhold til den lekre PSP-enheten. Den har blitt noe tynnere og fått en mer høyteknologisk finish. Knappene i fronten, samt skulderknappene, er blitt større. Den har også fått en innebygd plass til en pekepinne som brukes på den trykksensitive skjermen og stereo høyttalere. Resultatet er en mer voksen konsoll som forhåpentligvis vil tiltale flere brukere.

Opprinnelig skulle maskinen også få et annet navn før lanseringen, men det er nå offisiellt bestemt at den blir hetende DS.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer