Nintendo kutter prisen på GameCube

Nå snakker vi virkelig valuta for pengene - Nintendo reduserer dramatisk prisen på GameCube-maskinen, og slipper samtidig flere toppspill til lavere pris.

Publisert
Sist oppdatert

Det er ingen hemmelighet at GameCube ikke har solgt som forventet. Til tross for formidabel suksess med sine håndholdte maskiner, har ikke salget av den stasjonære vært like imponerende. Selv om GameCube er en flott maskin med flere eksepsjonelt bra titler tilgjengelig, har det ofte gått lang tid mellom skikkelige storspill.

I det siste har Nintendo sluttet å produsere nye enheter, for å kvitte seg med de allerede eksisterende maskinene. Prisreduksjonen vil utvilsomt hjelpe selskapet å rydde lagrene.

Over hele Europa reduseres altså prisen til 99 Euro - den norske prisen vil være 999 kroner. Reduksjonen gjelder fra 17. oktober.

Samtidig slippes flere av maskinens toppspill til redusert pris. Super Mario Sunshine, Starfox Adventures, Mario Party 4 og den absolutt glimrende Metroid Prime er titlene som fra 17. oktober vil koste rundt 30 Euro.

I Europa har GameCube ligget på siste plass salgsmessig, etter PlayStation 2 som er den ubestridte lederen, og Microsofts XBox. Selv om PlayStation 2 vil nok ligge på toppen i overskuelig fremtid, kan andreplassen i konsollkrigen fremdeles bli avgjort.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer