Nintendo lager revolusjon

Da er det Nintendos tur til å kaste seg på ryktebølgen. Detaljer om deres nye spillkonsoll begynner å dukke opp, og høres svært spennende ut.

Nintendo lager revolusjon
Publisert
Sist oppdatert

Av de tre konkurrerende konsollselskapene er det kanskje Nintendo som har hittil kommet med mest konkret informasjon om deres nestegenerasjons spillmaskin.

Allerede på fjorårets E3 nevnte selskapet at de var godt underveis med å designe en oppfølger til GameCube. På årets messe snakket de om at de vil fokusere på en mer original og spennende spillopplevelse fremfor rå tekniske spesifikasjoner. Vi liker denne tankegangen, selv om vi samtidig ønsker best mulig grafikk.

I et nylig intervju snakker Nintendo-sjefen Satoru Iwata mer detaljert om deres nye maskin, som tidligere har vært kjent som N5. Nå er i alle fall det offisielle kodenavnet klart, og det er ikke akkurat beskjedent: Revolution. Det er nemlig det Nintendo har lyst å gjøre med spillindustrien, revolusjonere det.

Riktignok finnes det ingen videre detaljer om hva slags maskin Revolution blir, og hva den vil kunne gjøre. Men det er klart at Nintendo vil være innovative, og slutte å fokusere på mer minne og mer megahertz. Revolution skal ikke handle om nestegenerasjons maskinvare, men nestegenerasjons måte å spille spill på, i følge Iwata.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer