Nissen er tilbake!

...og han har med seg 500 invitasjoner til Spotify!

Nissen er tilbake!
Publisert
Sist oppdatert

Faste lesere har sikkert fått med seg at vi har delt ut enorme mengder Spotify-invitasjoner i desember.

Vi hadde i utgangspunktet tenkt til å dele ut 100 av dem hver dag i vår julekalender, men så at interessen begynte å synke da det ble kjent at alle kunne leke engelskmann ved å bruke et proxytriks, noe som til og med kunne leses i vårt eget forum og hos vårt søsternettsted ITavisen.

Nå ser det imidlertid ut til at Spotify har begynt å tette proxyhull i stor stil, og vi har fått mange eposter fra lesere som ikke har fått til å registrere seg via proxy, og som har tryglet oss om å åpne julekalenderen igjen.

Det skal vi gjøre i dag.

Hvis du fortsatt ikke har fått med deg hva Spotify er, får du lese vår artikkel om Spotify. Tidligere i dag postet vi også en artikkel om hvordan du bruker Spotify bedre.

En av de mest populære måtene vi delte ut invitasjoner på, var forrige fredags quiz, der 93% stemte at "ja, vi vil ha quiz neste fredag også". Det må vi selvsagt ta konsekvensen av, så i dag deler vi ut ikke mindre enn 500 invitasjoner til Spotify.

NB! Fint om du leser dette før du blir mer på quizen, så slipper vi unødige spørsmålDette gjør vi i form av en musikkquiz i boksen under denne teksten. Det blir 50 spørsmål (i 10 kategorier), og på hvert spørsmål vil 5 deltakere få 2 invitasjoner hver. Den lille kritikken vi fikk sist fredag var at quizen favoriserte de med raske nettlinjer, og vi vil derfor ta et lite grep denne gangen for å gi alle en fair sjanse.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer