Niveus PC Remote

Med flere digitale dingser, kommer det ofte flere fjernkontroller. Niveus PC Remote kan ta over for dem alle - samtidig som du kan styre PCen fra sofakroken.

Publisert
Sist oppdatert

Det hadde vært kjekt å bli kvitt alle de forskjellige fjernkontrollene på stuebordet og samtidig se om ikke det finnes noen funksjonelle kontroller til PCen. Fjernkontrollene til PCen har gjennomgått et generasjonsskifte i det siste, og har blant annet blitt langt mer brukervennlige enn tidligere.

Niveus PC Remote er den første av i alt fire fjernkontroller vi vil teste fremover, først og fremst med vekt på funksjonaliteten mot PCen. De fleste av dem kan også fungere som universelle fjernkontroller, og akkurat Niveus sin har faktisk to sendere - en infrarød til hjemmeelektronikken, og en radiosender til PCen.

Kontrollen er litt større en vi er vant til fra andre, men til gjengjeld ligger den overraskende bra i hånden. Den er ikke spesielt bredere enn ellers, men dypere, og dette ekstravolumet faller greit inn i håndflaten.

Stor rekkevidde

Rekkevidden er på like under 15 meter via radiobølge, mens det infrarøde signalet rekker trygt frem på åtte meter. Førstnevnte trenger ikke å ha direkte linje til mottakeren, og kan sende signaler gjennom vegger. Så hvis du vil sitte på kjøkkenet og bytte musikk på PCen er ikke det noe problem.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer