No One Lives Forever 2

Det er alt for lenge siden vi har sett noe til Cate Archer, Magnus Armstrong og de slemme H.A.R.M-gutta. Endelig er de tilbake, sterkere enn noensinne.

Publisert
Sist oppdatert

No One Lives Forever kom opprinnelig i år 2000, og var kanskje en av de største overraskelsene i spillverdenen på den tiden. Monolith hadde laget et vanvittig solid spill, som tok utgangspunkt i 60-tallets spionhistorier, komplett med hemmelige agenter, skurker som vil ta over verden, tidsriktig musikk og massevis av intelligent humor. Spillet hentet inspirasjon både fra typiske James Bond-fortellinger, og samtidig parodierte sjangeren a la Austin Powers. Resultatet ble en forbløffende reise i eksotiske lokasjoner som vi ikke klarte å glemme på en god stund.

Det kom ikke som noe stor sjokk at Monolith etter hvert kom i gang med å utvikle en oppfølger, og vi har ventet tålmodig, men spent. Nå er den her.

Fortsettelse følger

NOLF2 har undertittel ”A Spy in H.A.R.M’s Way”, og det indikerer allerede at terrororganisasjonen fra det første spillet er tilbake og ute etter hevn. Plottet og bakgrunnshistorien er en viktig del av spillet, og i svært korte trekk handler den om hvordan H.A.R.M og Sovjetunionen planlegger å ta over en nøytral øy, som naturligvis utløser en reaksjon fra USA. UNITY, den britiske etterretningsorganisasjonen, blir bedt om assistanse, og vår kvinnelige helt – den alltid sjarmerende Cate Archer – får oppdraget.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer