No One Lives Forever-utvidelse på vei

Actionspillet No One Lives Forever 2 får snart en utvidelsespakke - men ikke forvent deg mer Cate Archer, for serien går nå i en ny retning.

No One Lives Forever-utvidelse på vei
Publisert
Sist oppdatert

No One Lives Forever-serien består foreløpig av to førstepersonsspill, som kom ut i 2000 og 2002. I begge to styrte vi den vakre og farlige spesialagenten Cate Archer, som jobber for anti-terror-organisasjonen UNITY. Spillene foregår på 60-tallet, med konstante referanser til diverse spionfilmer, massevis av humor og svært solid spillbarhet. Begge titlene er i våre øyne blant de mest kreative førstepersonsspillene de siste årene.

Utviklerne Monolith har nettopp annonsert en utvidelsespakke til det siste NOLF-spillet, og denne byr faktisk på noen overraskende nyheter. For det første: Det er ikke lenger Cate Archer som er helten, denne gangen styrer vi en kar ved navn Jack (som står for Just Another Contract Killer). Jack er en leiemorder for HARM, terroristorganisasjonen Cate Archer slåss mot, og jobber for selveste Dimitrij Volkov, også kjent fra de oprinnelige spillene.

Mer action

No One Lives Forever-utvidelse på vei


Contract Jack får i oppdrag å infiltrere en rivaliserende, italiensk forbryterorganisasjon som heter Danger Danger. Kronologisk er det nye spillet plassert mellom No One Lives Forever 1 og 2, og vi kommer til å besøke noen av lokasjonene fra det første spillet. Samtidig vil vi også være del av hendelser som får ettervirkninger i det andre spillet.

Contract Jack er en tøff kar, og det påvirker også spillestilen. Det er mindre fokus på sniking og gadgets, og mer på ren action. Monolith sørger for at den kunstige intelligensen blir av høy kvalitet, og vi får også leke med mange nye våpen og nye kjøretøy.

No One Lives Forever-utvidelse på vei


Det er ti brett i spillet, og vi venter oss naturligvis store doser humor, kreative brett og spillbarhet av høy kvalitet. Best av alt - du trenger ikke ha No One Lives Forever 2 installert for å spille Contract Jack. Riktignok vil vi anbefale på det varmeste å spille gjennom begge spillene, da det er snakk om ordentlig kvalitet.

Contract Jack kommer i november, og i mellomtiden kan du lese våre anmeldelser av NOLF 1 og NOLF 2.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer