No One Lives Forever-utvidelse på vei

Actionspillet No One Lives Forever 2 får snart en utvidelsespakke - men ikke forvent deg mer Cate Archer, for serien går nå i en ny retning.

No One Lives Forever-utvidelse på vei
Publisert
Sist oppdatert

No One Lives Forever-serien består foreløpig av to førstepersonsspill, som kom ut i 2000 og 2002. I begge to styrte vi den vakre og farlige spesialagenten Cate Archer, som jobber for anti-terror-organisasjonen UNITY. Spillene foregår på 60-tallet, med konstante referanser til diverse spionfilmer, massevis av humor og svært solid spillbarhet. Begge titlene er i våre øyne blant de mest kreative førstepersonsspillene de siste årene.

Utviklerne Monolith har nettopp annonsert en utvidelsespakke til det siste NOLF-spillet, og denne byr faktisk på noen overraskende nyheter. For det første: Det er ikke lenger Cate Archer som er helten, denne gangen styrer vi en kar ved navn Jack (som står for Just Another Contract Killer). Jack er en leiemorder for HARM, terroristorganisasjonen Cate Archer slåss mot, og jobber for selveste Dimitrij Volkov, også kjent fra de oprinnelige spillene.

Mer action

Contract Jack får i oppdrag å infiltrere en rivaliserende, italiensk forbryterorganisasjon som heter Danger Danger. Kronologisk er det nye spillet plassert mellom No One Lives Forever 1 og 2, og vi kommer til å besøke noen av lokasjonene fra det første spillet. Samtidig vil vi også være del av hendelser som får ettervirkninger i det andre spillet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer