No One Lives Forever

No One Lives Forever har allerede vært i butikkene en stund. Det spiller imidlertid liten rolle for oss når et spill er så genialt som dette. Les hvorfor du ikke kan gå glipp av denne perlen.

Publisert

2000 har vært et godt år for spillelskere. Det har kommet mange gode og solide titler, spesielt innen actionsjangeren. Vi har merket hvordan markedet har forandret seg den siste tiden – for et år tilbake ville alle spille på nettet, og Quake III og Unreal Tournament var kongene på haugen.

Vi påstår ikke at flerspillerspill har blitt mindre populære, men det virker som spill med en spennende historie og innhold for tiden får en renessanse. I fjor så vi blant annet DeusEx, et fascinerende eventyr som blandet action- og rollespillelementer, mens FAKK 2 hadde en tynn historie, men rikelig med enkeltspillermoro, og - ikke minst - Alice, som vi kommer tilbake til i løpet av de kommende ukene.

Men det spillet som utmerket seg kanskje mest var nettopp No One Lives Forever. Første gang vi hørte om dette spillet var på E3-messen i Los Angeles i sommer, og da fanget det ikke vår interesse. Ting ble imidlertid mer spennende noen måneder senere, da en demo dukket opp og viste at dette spillet hadde stort potensiale.

Nå som vi har tatt oss tid til å spille gjennom hele spillet, kan vi ikke annet enn utrope NOLF til fjorårets viktigste actionspill. Hva er vår begrunnelse?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer