Noddy (3-6 år)

Publisert

Dette spillet er for PC og krever omstart hvis du installerer en ny versjon av QuickTime.

Brage kjenner Noddy fra barneTV og bor i Lekeby. Noddy kjører en rød bil og så er det mange forskjellige mennesker i lekeby som finner på mye forskjellig og også noen som er litt slemme . Det er også mange spill som kan være litt vanskelige fordi du må bruke pilene på tastaturet. Det er filmer også.

Her har vi et langt mer pedagogisk spill. Det er menyer med litt omstendelige forklaringer og lange introduksjoner. Dette er beregnet på de minste barna, men det kan bli litt for langdrygt, slik at de mister interessen før forklaringen er ferdig.

Det er flere spill som driller både i å huske bilder, bokstaver, lyder og toner. Små opplevelsesspill og flere animasjoner er også på plass. Det er mange timers underholdning i et snilt og litt moralsk miljø.

Dette er ikke på noen måte et tøysete spill, det er i det hele tatt lite humor. Det er veldig korrekt og pedagogisk, men likevel ikke kjedelig fordi det har stor variasjon. Et godt supplement til de tøysete spillene, fordi drilløvelsene kan være spennende og engasjerende nok i seg selv.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer