Noe har skjedd på Dinside

Du har fått flere gode grunner til å besøke oss oftere.

HØYRE HÅND: Dinside vil alltid være din side - og være på din side. Nå skal vi bli enda bedre på å være nettopp det. Illustrasjon: Dinside
HØYRE HÅND: Dinside vil alltid være din side - og være på din side. Nå skal vi bli enda bedre på å være nettopp det. Illustrasjon: Dinside Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Dinside fyller 20 år i år. Det har vært en fantastisk reise med enormt mange oppturer. I dag er vi Norges soleklart største og viktigste forbrukernettsted, med mer enn 1,3 millioner besøkende – hver eneste uke. Det er et tall ingen av oss hadde trodd var mulig å nå for bare få år siden.

Din høyre hånd

Vi liker å kalle oss din høyre hånd, før, under og etter et forbrukerkjøp. I forkant gir vi deg nyheter om produkter og tjenester, samt tester av alt fra biler til ørepropper. Når du står i kjøps-øyeblikket, gir vi deg prissammenlikninger og forteller deg hvor du gjør det beste kjøpet.

I etterkant hjelper vi deg med å få mest mulig ut av investeringene dine, gjennom guider, tips og råd - og skulle du være misfornøyd, forteller vi deg hva du har krav på og hvordan det har gått med andre som har tatt opp kampen mot forhandlere og myndigheter.

Vi forteller deg også om oppsiktsvekkende teknologi som kanskje bare er på blokka nå - men som vil spille en viktig rolle i livene våre om 10-20 år.

Alt dette skal vi fortsette med, også de neste 20 åra. Men framover skal vi gi deg flere saker hver dag, også på kveldene. Vi skal bli bedre på nyheter og gi deg flere dagsaktuelle tester, tips og råd - vi skal rett og slett gi deg flere gode grunner til å besøke oss oftere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer