Noe har skjedd på Dinside

Du har fått flere gode grunner til å besøke oss oftere.

HØYRE HÅND: Dinside vil alltid være din side - og være på din side. Nå skal vi bli enda bedre på å være nettopp det. Illustrasjon: Dinside
HØYRE HÅND: Dinside vil alltid være din side - og være på din side. Nå skal vi bli enda bedre på å være nettopp det. Illustrasjon: Dinside Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Dinside fyller 20 år i år. Det har vært en fantastisk reise med enormt mange oppturer. I dag er vi Norges soleklart største og viktigste forbrukernettsted, med mer enn 1,3 millioner besøkende – hver eneste uke. Det er et tall ingen av oss hadde trodd var mulig å nå for bare få år siden.

Din høyre hånd

Vi liker å kalle oss din høyre hånd, før, under og etter et forbrukerkjøp. I forkant gir vi deg nyheter om produkter og tjenester, samt tester av alt fra biler til ørepropper. Når du står i kjøps-øyeblikket, gir vi deg prissammenlikninger og forteller deg hvor du gjør det beste kjøpet.

Bjørn Eirik Loftås er redaktør for Dinside. Foto: K. Alnes
Bjørn Eirik Loftås er redaktør for Dinside. Foto: K. Alnes Vis mer

I etterkant hjelper vi deg med å få mest mulig ut av investeringene dine, gjennom guider, tips og råd - og skulle du være misfornøyd, forteller vi deg hva du har krav på og hvordan det har gått med andre som har tatt opp kampen mot forhandlere og myndigheter.

Vi forteller deg også om oppsiktsvekkende teknologi som kanskje bare er på blokka nå - men som vil spille en viktig rolle i livene våre om 10-20 år.

Alt dette skal vi fortsette med, også de neste 20 åra. Men framover skal vi gi deg flere saker hver dag, også på kveldene. Vi skal bli bedre på nyheter og gi deg flere dagsaktuelle tester, tips og råd - vi skal rett og slett gi deg flere gode grunner til å besøke oss oftere.

Har du fulgt med de siste ukene, har du kanskje lagt merke til at vi allerede har giret om takten. Vi har også fått en ny testforside med søk og flere innfallsvinkler til testproduktene.

Kalkulatorer for mobil

Vi har mange prosjekter på gang som vi håper vil gjøre oss enda nyttigere. Kalkulatorene, som alltid har vært en stor del av vår identitet, gjennomgår i disse dager et realt ansiktsløft, og blir mobilvennlige.

Lønnskalkulatoren er allerede klar i ny drakt, du finner den her. Snart blir også skattekalkulatoren, promillekalkulatoren og renteendringskalkulatoren fine og nye. Flere vil komme, også nye som du ikke har sett på Dinside tidligere.

FOR MOBIL: Kalkulatorene våre skal være morsomme og nyttige å bruke på mobilen. Foto: Dinside
FOR MOBIL: Kalkulatorene våre skal være morsomme og nyttige å bruke på mobilen. Foto: Dinside Vis mer

Video vil også være viktig i tiden som kommer, særlig i tester. Vi planlegger også en egen videotjeneste der vi skal gi deg massevis av praktiske gjør-det-selv-tips - blant annet.

Vil vite hva du synes

Samtidig er vi veldig opptatt av å være nettopp «din side», og vi vil alltid være på din side. Dine meninger er derfor veldig viktige for oss, og vi vil gjerne at du bidrar med tips til saker og caser, tester og reportasjer - men også generelle råd om hvordan vi kan bli enda bedre og nyttigere.

Send innspillene dine til oss på e-post eller via vår Facebook-side. Vi skal prøve å svare så mange som mulig. Da håper vi å høre fra deg, og husk alltid å sjekke innom dinside.no!

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer