Nok et spennende HP-kamera

Storebror Photosmart R707 har allerede rukket å få skryt i de fleste kameratester, og har blitt en bestselger for HP. I følge spesifikasjonene virker ikke lillebror R507 særlig mindre spennende.

Publisert
Sist oppdatert

I likhet med R707 har også R507 front i børstet aluminium, og "buegrepet" som ble introdusert da storebror ble lansert tidligere i år. Det har arvet de fleste gode egenskapene fra R707 også på innsiden, som for eksempel Adaptive Lighting-teknikken (fremheving av undereksponerte detaljer), fjerning av røde øyne direkte på kameraet, og innebygd brukermanual og veileder under fotograferingen.

4 megapiksler

Bildebrikken er derimot litt mindre, 4,1 megapiksler mot 5,3 på R707. Det burde likevel være tilstrekkelig for de fleste behov, og i følge HP skal bilder tatt med R507 fint kunne skrives ut i A3-format med god skarphet. Det stemmer godt overens med våre erfaringer fra andre 4-megapiksels kameraer. Foruten stillbilder kan du ta opp videosnutter i MPEG-format.

Kameraet har for øvrig et 3x optisk zoomobjektiv fra Pentax, som i flere år har samarbeidet tett med HP under utvikling av selskapets digitalkameraer. Dette ser ikke ut til å være det samme som på R707. Internminnet på 32 MB kan utvides ved hjelp av et minnekort av typen SD Card. Batteriet som følger med er oppladbart.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer