Nokia lanserer minibærbar

Inntar PC-markedet med 12 timers batterilevetid.

Nokia lanserer minibærbar
Publisert
Sist oppdatert

Ja, vi ble faktisk litt overrasket selv - Nokia, som stort sett er kjent for å lage mobiltelefoner, har nå tatt det neste skrittet og lanserer i disse dager en ny minibærbar under merkenavnet Booklet 3G.

Som du muligens resonnerer deg frem til, tar Nokia en Apple betyr det at denne krabaten kommer med 3G/HSDPA-muligheter innebygd, i tillegg til trådløst nettverk.

Maskinene er utstyrt med Intel Atom-prosessor, og i følge pressemeldingen kan vi forvente oss batterilevetid opp mot 12 timer.

PC-en veier 1,25 kilo, er så vidt over 2cm tykk og er bygd i aluminium. Skjermstørrelsen er 10 tommer.

AMD- eller Intel-prosessor?

Av porter kan nevnes at Booklet 3G både har HDMI-port, og også en kortleser for SD-kort, som er den mest vanlige minnekorttypen i dagens digitalkameraer. Maskinen har også innebygd A-GPS (Wikipedia). Den fungerer dessuten mot Nokias Ovi Store der du kan kjøpe musikk, spill, programmer etc.

Beklageligvis er dette alle detaljene som er tilgjengelige foreløpig, men 2. september får vi mer informasjon om pris og detaljerte spesifikasjoner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.