Norge ikke på dekningskartet

København, DinSide Data: Du må fortsatt se langt etter Vaio X i Norge, men Sony har ikke helt gitt slipp på tanken om en norsk satsning.

Norge ikke på dekningskartet
Publisert
Sist oppdatert

Den veier 750 gram, er knappe 1,4 cm tynn, og en 2 GHz Intel Atom-prosessor kjører Windows 7 uten problemer. Kabinettet er laget av karbonfiber, den 11-tommer store skjermen er en ripefri LED-baklyst LCD-variant, harddisken er byttet ut med en SSD, og maskinen byr på batterilevetid på inntil utrolige 14 timer.

Sony Vaio X er en av de lekreste PC-ene vi har sett noen gang. Her er wow-faktoren rett og slett enorm.

Dessverre må norske kunder se langt etter Vaio X, eller Vaio-PC-er overhodet. Norge er nemlig ikke på Sonys dekningskart når det gjelder PC, og har aldri vært det i de 10 årene satsningen har pågått.

Bra marked til tross

Dette til tross for at Norge er blant de heteste PC-markedene i Verden. Det norske PC-salget ligger ikke langt bak det svenske, til tross for at vi bare er halvparten så mange som dem.

Svenskene og danskene derimot, har tilgang til alle modellene i Vaio-serien. Og de nye PC-ene har felles nordisk tastatur, som også inkluderer norsk.

Hvorfor er det slik? Vi spør Ola Gustafsson, nordisk markedssjef for Sony Vaio.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer