Norges mest populære spill

Fra og med i dag begynner vi å publisere salgslisten over de mest solgte spillene i Norge de siste to ukene. Sjekk selv hvilke titler som er mest kjøpt!

Publisert
Sist oppdatert

Bransjebladet Manual utarbeider annenhver uke en liste over lansets mest solgte spill fordelt på plattformer, og dagens liste viser salg fra 14. desember til 9. januar - altså avslutningen for den kritiske førjulsperioden, samt den tradisjonelt roligere begynnelsen på året.

Det er for så vidt ingen store sjokk på den ferskeste salgslisten. De store førjulstitlene holder seg fremdeles på toppen - PC-listen domineres av Half Life 2, mens Sims 2 holder andreplassen. Det flotte strategispillet Ringenes Herre: Kampen om Midgard havner på en solid tredjeplass.

Grand Theft Auto: San Andreas tar tilbake ledelsen på PS2-listen, og bytter plass med Need for Speed: Underground 2. Sonys egne SingStar Party viser seg til å være en stor hit med tredjeplass på listen.

Selv Halo 2 må gi etter for allmektige Need for Speed: Underground 2 på XBox-listen, og havner på andreplass. En av de få nykommerne er Call of Duty: Finest Hour, som debuterer på sjetteplassen.

Vi er glad for at fantastiske Metroid Prime 2: Echoes tar førsteplassen på GameCube-listen, og både Paper Mario 2 og Tales of Symphonia har gode plasseringer. Vi legger merke til at GameCube-versjonen av den skuffende Goldeneye: Rogue Agent er den eneste som dukker opp på listene. På GBA-listen tar Zelda: The Minish Cap en velfortjent førsteplass, mens GBA-versjonen av Final Fantasy 1 og 2 hopper opp til fjerdeplass.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer