Norges tøffeste PC?

Av de seks bidragene var det spesielt én PC som DinSides lesere hadde sansen for. VHS-PCen vant en overlegen seier.

Norges tøffeste PC?
Publisert
Sist oppdatert

VHS-PCen er bygd av Ove Petter Tro, som bruker den daglig som underholdningssentral for musikk, video og bilder. Dette er en PC som er bygd inn i kabinettet til en over tjue år gammel VHS-spiller, og resultatet er blitt både originalt, funksjonelt og tøft!

Les og se mer av bidrag 1: VHS-PCen

Da stemmene ble talt opp 3. mai, hadde VHS-PCen fått hele 1388 stemmer, som var 35% av totalen. Vi gratulerer oppfinnsomme Ove Petter Tro med seieren! Han vil om kort tid motta et aktuelt PC-spill i posten, samt en overraskelse fra PCstyling.no!

Her kan du se de andre bidragene som vi hadde plukket ut:

Bidrag 2: Akryl-PCen (22% av stemmene)Bidrag 3: Elg-PCen (16% av stemmene)Bidrag 4: Stresskoffert-PCen (4% av stemmene)Bidrag 5: Raidmax-PCen (11% av stemmene)Bidrag 6: Lian-PCen (12% av stemmene)

Lysten på mer?

Trenger du inspirasjon? Da kan du kanskje ta en titt på dette fotalbumet.Eksterne kilder til inspirasjon:Casemodding for nybegynnerecasemodding.dkVerdens tøffeste kabinett?

Noen norske butikker som har spesialisert seg på casemodding:MicroplexPCstyling.noNetconnection

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.