Norges tøffeste PC?

Av de seks bidragene var det spesielt én PC som DinSides lesere hadde sansen for. VHS-PCen vant en overlegen seier.

Norges tøffeste PC?
Publisert
Sist oppdatert

VHS-PCen er bygd av Ove Petter Tro, som bruker den daglig som underholdningssentral for musikk, video og bilder. Dette er en PC som er bygd inn i kabinettet til en over tjue år gammel VHS-spiller, og resultatet er blitt både originalt, funksjonelt og tøft!

Les og se mer av bidrag 1: VHS-PCen

Da stemmene ble talt opp 3. mai, hadde VHS-PCen fått hele 1388 stemmer, som var 35% av totalen. Vi gratulerer oppfinnsomme Ove Petter Tro med seieren! Han vil om kort tid motta et aktuelt PC-spill i posten, samt en overraskelse fra PCstyling.no!

Her kan du se de andre bidragene som vi hadde plukket ut:

Bidrag 2: Akryl-PCen (22% av stemmene)Bidrag 3: Elg-PCen (16% av stemmene)Bidrag 4: Stresskoffert-PCen (4% av stemmene)Bidrag 5: Raidmax-PCen (11% av stemmene)Bidrag 6: Lian-PCen (12% av stemmene)

Lysten på mer?

Trenger du inspirasjon? Da kan du kanskje ta en titt på dette fotalbumet.Eksterne kilder til inspirasjon:Casemodding for nybegynnerecasemodding.dkVerdens tøffeste kabinett?

Noen norske butikker som har spesialisert seg på casemodding:MicroplexPCstyling.noNetconnection

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer