Norsk Conan-spill på vei

SPILLNYHET: Crom blir sikkert glad nå - norske FunCom er godt i gang med sitt nye online-rollespill, der du får oppleve Conans brutale og dødelige verden. Her er detaljene!

Publisert
Sist oppdatert

Online-rollespill er skikkelig i vinden for tiden, takket være World of Warcrafts enorme suksess. Og Oslo-baserte FunCom har jo også erfaring med sjangeren, etter mange års drift av Anarchy Online. For et par år siden prøvde de seg også på et nytt konsept med Midgard, men dette spillet ble dessverre kansellert.

Nå er de i gang igjen, med et nytt online-prosjekt, der du faktisk ikke får spille som Conan selv, men delta i hans legendariske univers, befolket av blodtørstige monstre, tapte sivilisasjoner og gamle guder.

Spillet har en oppbygning som er ganske annerledes enn de fleste andre online-titler. Til å begynne med (de første 20 nivåene) er det enkeltspiller som er i fokus. Du skal spille alene, og bygge opp karakteren din til å bli sterk og dyktig. Du skal kunne velge mellom tre separate "nasjonaliteter" når du begynner, og etter å ha klart de første fem nivåene får du valget mellom fire klasser (magiker, prest, tyv eller kriger). På tyvende nivå kan du velge mellom fire underklasser, og på nivå 40 kan du bestemme deg for et yrke.

Enkeltspillerdelen er lang og involverende nok til at det kunne stått på egne bein - men etter at du er ferdig med det, kastes du ut i en nettbasert-verden ikke ulik den vi kjenner fra World of Warcraft. Der skal det være plass til episke slagscener, kommunikasjon med andre spillere, et økonomisk element og utforskning, akkurat som i andre online-rollespill.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer