Norsk språk 2.0

Norsk Språk 2.0 er en førsteklasses cocktail av fem ordbøker og en stavekontroll. For deg som skriver mye, vil Norsk Språk 2.0 bli et av de nyttigste programmene på PCen din.

Publisert

Innhold

Tanums store rettskrivningsordbok med 300.000 ord og deres bøyningsformer.Kunnskapsforlagets blå synonymordbok med 30.000 søkeord.Kunnskapsforlagets blå fremmedordbok, som omfatter 25.000 fremmedord.Norsk ordbok, som har mer enn 60.000 oppslagsord, og som gir forklaring på vanlige og uvanlige norske ord.Bevingede ord, som er en perle av et oppslagsverk. Boken har 12.000 sitater og uttrykk med forklaringer som er så bra og spennende at den alene er verdt hele prisen for Norsk språk 2.0Stavekontrollen er laget for å fungere sammen med Microsoft Word, og skal inneholde 1,6 millioner ord.

Bruksmåter

Norsk språk 2.0 har samme brukergrensesnitt som 2686">Engelsk språk 1.0. Alle ordbøkene er samlet på samme sted, og du kan søke gjennom akkurat den ordboken du ønsker med et enkelt trykk på knappen for hver bok.

Du kan også klikke på et hvilket som helst ord i Norsk språk 2.0, og dette kopieres opp i søkefeltet, slik at du kan bruke dette videre i ditt søk.

Norsk språk 2.0 samarbeider også med tekstbehandleren din, slik at du kan markere et ord i dokumentet du arbeider med, og deretter klikke på en knapp som Norsk språk har lagt inn. Norsk språk åpner, og er slått opp på akkurat dette ordet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer