Norsk Windows 98 er her

Så er den norske utgaven av Windows 98 klar for salg. I dag er programmet ute hos en hel rekke PC-forhandlere, og responsen ser -- ifølge forhandlerene -- ut til å være utmerket. Antall bestillinger er svært høyt, kan man blant annet fortelle hos Computer Resources. .

Norsk Windows 98 er her
Publisert

Windows 98 har vært på markedet under to måneder, og nå er altså allerede den norske versjonen klar. Dette viser at Microsoft etterhvert har lært hvor viktig det er å lage lokale versjoner av sine programmer, og gjør nok sitt til at det norske Microsoft-kontoret ser høsten lyst i møte. Etter å ha snakket med en rekke norske forhandlere, viser det seg at Microsofts optimisme med hensyn til salg sannsynligvis blir innfridd. Windows 98 er en norsk "hit" allerede, om enn ikke på samme nivå som Windows 95 var ved lansering. Men så har jo Microsoft markedsført denne utgaven mye mindre enn forgjengeren.

Ikke for firma

Selv ønsker Microsoft å understreke at '98 er et operativsystem for hjemmebrukerne, og at mer avanserte brukere heller bør benytte Windows NT. Firmaet innrømmer imidlertid at grensene mellom hvem som bør bruke det ene eller andre systemet mildt sagt er ganske tåkete. Men vi får vel være enige med dem at NT er et nokså mye sikrere og mer stabilt system enn 95. (For å understreke hvor "hjemmeorientert" '98 er, er pakken påtrykket slagordet "Works Better, Plays Better". På norsk blir dette, ifølge den norske pakken "Works Better, Plays Better", hvilket jo ikke er en så altfor imponerende oversettelse.)

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer