Norsk Windows Media Center Edition

TEST: Media Center på norsk lar deg ta opp fra programmer fra kontoret, viser deg innhold fra TV2, NRK og TVNorge og streamer filmer over nettet. Vi har Norges første test!

Publisert
Sist oppdatert

Det tok en stund - men nå er den endelig her. Den norske versjonen av Media Center-systemet til Microsoft har muligheter i fleng - og er litt mer oppdatert enn den engelske utgaven på enkelte punkter; kanskje først og fremst fordi den har norsk programguide og norsk nett-innhold.

Vi har lekt oss med Kompletts Media Center i en ukes tid, sammen med betautgaven av det nye windows-systemet.

Først og fremst er en Media Center-maskin en PC med TV-kort, som du kan styre fra tre meters hold med fjernkontroll, og som har sin egen elektroniske programguide (EPG). Denne lar deg ta opp enkeltprogrammer eller hele sesonger med ett tastetrykk, og gir deg oversikten over alle programmer to uker fremover.

Det vil si at du kan få en oversikt over alle filmene som går to uker fra i dag, og ta opp de du vil se, og at du kan gi maskinen beskjed om å ta opp alle Simpsons-episodene som går - uansett kanal.

Mange norske Media Center-PCer får også doble TV-kort, og dermed kan du ta opp det ene programmet mens du ser på det andre. Dermed går opptakene dine uavhengig av hverandre.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer