Norton Internet Security 2004 er lansert

Symantec tar opp kampen mot spammere, snokere og virus når de nå lanserer 2004-utgaven av Norton Internet Security.

Norton Internet Security 2004 er lansert
Publisert
Sist oppdatert

Pakken med sikkerhetsprogrammer inneholder denne gangen programmene Norton AntiVirus 2004, nyheten Norton AntiSpam 2004, Norton Parental Control og Norton Personal Firewall 2004. Dermed skulle du være godt sikret mot angrep som Sobig.F, MS Blaster og lignende ulumskheter.

Norton Antivirus er denne gangen utstyrt med trusseldeteksjon som også identifiserer de stadig mer populære spion- og reklameprogrammene og tastaturloggerne, i tillegg til en kraftig oppgradert liste over virusdefinisjoner.

Den nye versjonen av Norton Personal Firewall gir beskyttelse for bærbare maskiner uavhengig av nettverket de kobler seg opp mot, og justerer innstillingene sine automatisk etter det aktuelle nettverket. Det sikrer beskyttelse for mobile brukere som kobler seg opp til ulike nettverk. Brannmuren kan konfigureres gjennom nettleseren.

Norton Parental Control lar brukerne sette opp ulike tilgangsrettigheter på Internett for hvert barn og voksen som bruker PCen.

Du kan lese vår test av 2003-utgaven her.

Bli kvitt spam

Spesielt interessant er kanskje nyheten Norton Antispam 2004, som automatisk oppdager og filtrerer bort uønsket e-postreklame eller spam. Norton AntiSpam 2004 fungerer med POP3 e-postsystem og integrerer seg automatisk med de nyeste utgavene av Microsoft Outlook, Outlook Express og Eudora.

Norton Internet Security 2004 er på vei ut i butikkene nå, og prisen er 890 kroner inkludert mva for standardutgaven (1-bruker).

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer