Norton kan rydde opp etter seg

Publisert
Sist oppdatert

Hei,For snart et år siden kjøpte jeg en Packard Bell Easynote BG45 bærbar datamaskin med Vista ferdig installert. Norton 360 fulgte med i en prøveversjon som jeg siden avinstallerte. I det siste har det oppstått problemer under oppstart av Windows, så jeg valgte å kjøre en "ren" windowsinstallasjon fra recovery på harddisken, bl a. for å bli kvitt gjenværende Nortonfiler. Norman antivirus ble så installert.

Fremdeleles lå det Nortonfiler i registeret og windows brannmur lot seg ikke slå på. Filene fjernet jeg så fra registeret, uten at det løste problemet med brannmuren. Etter nyinstallasjonen klarer jeg heller ikke å opprette mapper. Når jeg klikker på Ny for å opprette mappen, står det (Tom) der det normalt skulle stå mappe. Jeg har bl.a. også prøvd å få dette til med brukerkontrollen avslått.

Hva kan gjøres for å løse problemene? P.B sin kundeservice er tidkrevende og vanskelige å komme fram til.

Datadoktoren svarer

Hei

Norton har faktisk laget et program som fjerner alle rester etter en mislykket installasjon eller avinstallering av deres programmer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer