Notesholder Lite

Avtaler kan fort gå i glemmeboken hvis du ikke organiserer dem skikkelig. Vi har sett nærmere på NotesHolder Lite; en god erstatning for Post-it-lapper.

Publisert
Sist oppdatert

En av de flotteste funksjonene med dette programmet er tilgjengeligheten – du kan selv velge en del av skjermkanten hvor NotesHolder skal ligge, så er det bare å holde musepekeren over en rød strek for å få opp oversiktsvinduet.

Deretter er det en smal sak å legge til nye avtaler. Dobbelklikk øverst i vinduet og skriv inn emne og en beskrivende tekst. Til hver avtale kan du også legge til en påminnelse. Dette gjør du ved å trykke på bjelle-ikonet til venstre for avtalen, for deretter å velge dato, tidspunkt og hvor mange ganger du trenger en påminnelse.

Når en avtale nærmer seg, dukker det opp et vindu på skjermen med beskrivelsen og emnet. Det er mulig å velge ”Remind me in x minutes”, lik ”Snooze”-funksjonen som finnes på de fleste vekkerklokker, men dette anbefales ikke av erfaringsmessige grunner.

Hensikten med programmet er å slippe kaoset med gule post-it-lapper, men det kan fort bli for mange notater. Programmet har derfor en rasende praktisk søkefunksjon. Det er selvfølgelig også mulig å slette notater du ikke lenger har bruk for.

Andre bruksområder

NotesHolder kan også brukes til å lage for eksempel ukesoversikter. Ved å eksportere alle avtalene til en tekstfil, kan du enkelt dele oppgavene med andre, lage en lekseplan og så videre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer