Number Nine med Savage 4-baserte grafikkort

Grafikkort-produsenten Number Nine har nettopp annonsert en ny linje produkter basert på den nye Savage 4-brikken fra S3. Kortet finnes i flere forskjellige kombinasjoner, og vil være tilgjengelig i løpet av kort tid.

Number Nine med Savage 4-baserte grafikkort
Publisert

Både Number Nine og S3 har tidligere hatt en del produkter som ikke har vært spesielt vellykkede. Number Nine satset på det profesjonelle markedet med sine Revolution-kort, men fikk aldri noe kommersielt gjennombrudd med denne strategien. S3 bommet med sin Savage3D-prosessor og ble utkonkurrert av andre produsenter. Nå satser begge firmaene på å gjenvinne markedet, og frir til det publikumet som vil legge igjen mest penger i kassa - dataspillentusiastene.

Vi har tidligere skrevet om Savage 4, og med denne grafikkprosessoren vil S3 forsøke å konkurrere med Voodoo 3 og Riva TNT2. Brikken høres lovende ut, og kan være en seriøs konkurrent så lenge S3 klarer å levere stabile nok drivere.

Number Nine sin nye SR9-linje kommer i fire varianter: med 8, 16 og 32 MB RAM, samt en 32 MB-utgave med digital utgang for LCD-skjermer. Prisene i Norge er som følger (alle priser er inkl. mva): 8 MB versjonen vil koste 632 kr, 16 MB koster 880 kr, 32 MB utgaven uten digital utgang er priset på 1.190 kr. Med digital utgang koster den 1500 kroner. Norsk importør er Newtech AS (tlf. 22648330 ), og kortene vil være tilgjengelige på markedet i løpet av mai. 99

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer