Number Nine Revolution IV AGP

Dette grafikkortet, som er basert på Number Nines egen grafikkbrikke Ticket to Ride, er et relativt nytt produkt. Likevel skuffer det på mange områder. Kun noen brukere vil være fornøyd med Number Nine Revolution IV.

Publisert

Vi mottok 16 MB-versjonen av Revolution-kortet med AGP-buss. Vi installerte det i maskinen og satte opp driverne og alt annet som var nødvendig for å gjennomføre en test. Oppsettet gikk uproblematisk, og på den medfølgende CDen finner du alle Windows-drivere samt OpenGL-drivere i betaversjon, demoen til spillet Incoming og programmet HawkEye som lar deg justere diverse egenskaper på kortet.

HawkEye er et veldig bra program. Det er mulig å stille inn alt fra oppløsning og oppfriskning på skjermen, til zooming av skjermbildet og farge på musepekeren. Slike verktøyer er meget praktiske, og det er synd at ikke flere produsenter har utviklet noe lignende.

Windows-ytelse

På dette testpunktet er Revolution IV meget bra. I våre tester fikk kortet best resultat av alle når det gjelder vanlig Windows-ytelse (altså regneark, internett, tekstbehandling og lignende). Resultatet er noe høyere enn Maxi Gamer Phoenix og Matrox G200. Forskjellen er ikke stor, men den er til stede.

Når det gjelder avansert 2D-grafikk, kommer Revolution svakere ut av testen enn Matrox sitt Millenium G200-kort. Likevel er kortet bedre enn de fleste vi har testet hittil.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer