Nuts & Bolts for Windows 98

Systemverktøyene i Windows 98 er blitt mye bedre enn i Windows 95. Noen vil kanskje hevde at egne programpakker med ekstra verktøy derfor er unødvendige, men Network Associates er uenig. Nuts & Bolts er nemlig en samling småprogrammer for å optimalisere Windows og rette feil og konflikter, som nå kommer for Windows 98.

Nuts & Bolts for Windows 98
Publisert

Alle som har jobbet en stund med Windows 95, vet at PCen kan bli ustabil og treg etter en tid. Dette har blant annet sammenheng med at programmene du installerer kan påvirke systemoppsettet.

I Windows 98 er det kommet flere nye systemverktøyer som skal avhjelpe nettopp dette, og du vil blant annet finne forbedret defragmentering av harddisken, et program for å tilbakeføre ødelagte systemfiler, et program for å reparere registerfilen og mange flere.

Nuts & Bolts 98 inneholder svært mange småprogrammer som har til hensikt å gjøre vedlikeholdet enda enklere. Blant programmene finner du blant annet:

Disk Minder: Reparere harddiskproblemerDisk Tune: Defragmentere og flytte data på disken for å øke hastighetenMcAfee Fortress: KrypteringsverktøyerBomb Shelter: Forhindre Windows-krasjRegistry Wizard: Optimalisere registerfilen i WindowsNuts & Bolts Clean Up: Fjerne duplikatfiler, pakke filer som ikke er i brukDette er bare et lite utvalg av programmene som allerede var tilgjengelig i 95-versjonen. I ´98-utgaven er blant annet disse programmene lagt til, som i følge Network Associates skal takle følgende oppgaver:PC Checkup: Diagnostiserer og reparerer flere tusen Windows- og maskinvareproblemer.Retake: Automatisk backup og tilbakeføring av viktige filer på disken.År 2000 kontroll: Kontrollerer og reparerer år 2000-problemer.PGP File: Pretty Good Privacy, kryptering av epost.Launch Accelerator: Mer intelligent defragmentering av harddisken og Nuts & Bolts' egen teknologi for å starte programmer fortere.Quickcopy: Raskere kopiering med høyre museknapp og forbedret kopieringshastighetUndelete: Finner igjen slettede filer og kataloger.Med alle disse programmene blir utvalget betydelig bedre enn hva som leveres med Windows 98. Siden prisen ikke er høyere enn ca. 29 dollar, kan pakken være en god investering.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer