Ny 333 MHz iMac i April

I det siste har det vært leveringsvansker på de nye iMac-modellene i forskjellige farger. Dette kan skyldes at det har ligget en ny raskere modell og ventet i kulissene.

Ny 333 MHz iMac i April
Publisert

Allerede i løpet av denne uken (uke 14) skal Apple lansere en ny og vesentlig raskere utgave av iMac – ”Rev D”. Den nye modellen får en prosessor på hele 333 MHz, en vesentlig økning i forhold til dagens versjon på 266 MHz. De andre spesifikasjonene er de samme som på den nåværende modellen, med 32 MB minne, 6 GB harddisk, 24x CD-ROM-leser, USB-porter, 56k modem og 10/100 Ethernet.

Prisen skal være den samme som de nåværende modellene.

Mer iMac nytt senere i år?

Det har gått rykter om at det også skal bli endringer i designet, men det lar vente på seg. Det som påstås, er at den nye modellen blir både rimeligere, raskere og med nye komponenter. Designet vil også bli justert, og skjermen vil sannsynligvis også bli noe større.

Dagens iMac inneholder i tillegg til spesialkomponentene en blanding av standardkomponenter for både stasjonære og bærbare Mac’er. Det tydeligste eksempelet på dette er CD-ROM-stasjonen.

Nye modeller vil bli basert på en ny, felles maskinvare som vil gå igjen i flere produktserier. Hva denne konkret vil inneholde er fremdeles en hemmelighet, men sannsynligvis vil disse maskinene uten videre kunne brukes både som nettverksmaskiner i større firma og som hjemmemaskiner uten inngrep eller endringer i konfigurasjonen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer