Ny bærbar eller stasjonær?

Vi skal ha nye runder med beste PC-tilbud før jul - og trenger din hjelp.

Publisert
Sist oppdatert

DinSide Datas Beste PC-tilbud er - noe avhengig av om du spør bransjen eller forbrukerne - elsket, hatet og fryktet. Med våre prissammenligninger, vurderinger og tester har vi lenge sørget for å presse prisene og sørge for svært gode datatilbud for våre lesere.

Og finanskrise eller ikke, vi er nokså sikre på at noen kommer til å ønske seg skikkelig utstyr til å behandle bits og bytes under grana i år også. Det kan være på grunn av den nesten usedvanlig fete spillhøsten, eller bare fordi det er stas med noe nytt.

For dere som er mer interessert i bærbare saker er det heller ingen stor grunn til å fortvile. Dersom du ikke har store behovene for ytelse kan en minibærbar kanskje redde jula, og ellers er prisene på mange "vanlige" bærbare på ingen måte avskrekkende heller.

Ny runde - din stemme teller

Så vi har lyst til å kjøre en ny runde med tilbud før jul - både når det gjelder stasjonære og bærbare datamaskiner. Men vi trenger din hjelp til å velge akkurat hvor vi skal legge lista denne gangen. Billige, dyre... eller midt i mellom?

Merk at du har mulighet for å stemme på flere alternativer, men husk at det ikke er noe poeng i å krysse av for alt...

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer