Ny bærbar: Mac eller PC?

Hva er egentlig forskjellene? Vi håper denne artikkelen kan hjelpe deg til å ta valget som er riktig for deg.

Ny bærbar: Mac eller PC?
Publisert
Sist oppdatert

DinSide Data har nettopp gjennomført en test av bærbare PCer for TV2 Hjelper Deg. Resultatene vises på TV2 i kveld kl 2030. Du vil samtidig selvfølgelig også kunne lese testen i sin helhet her på DinSide.no.

Denne gangen ble vi enige med TV2 om å konsentrere oss om maskiner som kostet mellom 5 og 6 000 kroner. Det ble samtidig ytret et ønske om å inkludere minst én Mac i utvalget.

Problemet er bare at det ikke finnes noen bærbar Mac i denne prisklassen. I skrivende stund koster den rimeligste Apple MacBook-maskinen 8 590 kroner i Apple Store. Vi har imidlertid sett nærmere på denne maskinen parallelt med TV2-testen, og i denne artikkelen prøver vi så godt det lar seg gjøre å belyse hva som skiller den fra PCene.

Men hva er egentlig best?

Før vi går i dybden er det greit å være klar over at å prøve å besvare spørsmålet om hva som er best av PC og Mac, er umulig. Når man har tråklet seg gjennom all synsingen, meningene og følelsene knyttet til temaet (og tro oss: de er sterke), så er det til syvende og sist kun én ting som er viktig, objektivt sett: hvordan verktøyet er i stand til å løse de oppgavene du setter den til å gjøre.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer