Ny Centrino til 10.000 kroner?

Bærbare PCer basert på Intel Centrino-plattformen er DinSide Datas klare favoritter. Maskinene er som regel helt støyfrie, lette, og har lang batterilevetid. Nå får du enkelte av disse PCene til under 10.000 kroner.

Publisert
Sist oppdatert
Ny Centrino til 10.000 kroner?


Intel Centrino-plattformen består av en ny Pentium Mobile-prosessor, nytt brikkesett og WLAN-modul fra Intel, beregnet for bærbare PCer. De første Centrino-PCene kom på markedet i fjor vår, og ble en umiddelbar suksess. Ikke bare fikk du langt mer ytelse pr MHz enn f. eks Pentium 4, du fikk også lette og stillegående maskiner som trakk langt mindre strøm og dermed kunne klare seg lenger på batteridrift.

Acer TravelMate 803 var den første Centrino-Pcen vi testet, og den gjorde dypt inntrykk på oss, og er fortsatt en av våre PC-favoritter - mer enn ett år etter at vi testet den.

Du finner mer informasjon om Intel Centrino i denne artikkelen.

Prisene på de billigste Centrino-maskinene kryper nå raskt mot 10.000 kroner. Enkelte av dem er dessuten riktig velutstyrte. Vi har tatt en runde i nettbutikkene, og presenterer her noen av de beste Centrino-tilbudene.

Du finner lenke til hver omtale i boksen til høyre, eller du kan klikke Her for å sammenligne PC-tilbudene.

[Ugjyldig objekt (debatt)]


Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer