Ny Flight Simulator kommer til sommeren

Microsoft har nettopp annonsert at et nytt spill i den legendariske Flight Simulator-serien er på trappene. Denne versjonen blir imidlertid litt annerledes.

Flight Simulator for 20 år siden
Flight Simulator for 20 år siden Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I forbindelse med at det er (litt over) 20 år siden det første Flight Simulator-spillet kom ut, samt 100 år siden flyturen til Wright-brødrene, lanserer nå Microsoft en helt ny versjon av sin ultrarealistiske flysimulator. Navnet denne gangen er ikke Flight Simulator 2004, men A Century of Flight.

Det er flere nye og spennende elementer med i den nye versjonen av spillet. Mye av fokuset er satt på historiske fly fra luftfartens historie. Selveste Wright-flyet fra 1903 er med, i tillegg til "Spirit of St. Louis" som krysset Atlanterhavet i 1927, DC-3 og seks andre fly fra diverse historiske perioder.

Selvfølgelig har Microsoft tatt med 15 av dagens fly også, og disse inkluderer tre Boeing-modeller (737, 747 og 777), flere Cessna-fly, Learjet, to helikoptre og mer.

Flere forbedringer

Bortsett fra de totalt 24 flyene, er det selvsagt en god del andre nyheter med. Blant annet har værsystemet blitt forbedret, med dynamisk skiftende forhold og automatiske oppdateringer basert på sanntidsinformasjon hentet fra Internett.

Terrenggrafikken er også mer realistisk, med flere detaljerte flyplasser, bedre 3D-objekter, synlige skilt rundt flyplassene og bedre lyseffekter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer