Ny Flight Simulator på vei

SPILLNYHET: Alle flyentusiastene gleder seg allerede til den nye inkarnasjonen av Flight Simulator, og vi har detaljene om det nye spillet. Les videre!

Publisert
Sist oppdatert

Det er en god stund siden vi fikk den velkjente og populære Flight Simulator-serien gjestet våre PCer - den siste utgaven ble sluppet sommeren 2003.

Det er da ikke spesielt overraskende at en ny versjon av "spillet" er på vei, og ventes mot slutten av året. Som vanlig fokuserer Flight Simulator på ekstrem realisme, og kan brukes som et seriøst verktøy som etterligner de fleste situasjoner en pilot kan møte på.

Flight Simulator X, som den nye utgaven heter, lover en lang rekke med nyheter og forbedringer. Den ekstreme realismen og flyfølelsen er fremdeles fokuset, og det legges nå vekt på ytterligere elementer som kan gjøre flyturen din vanskelig: For eksempel kan refleksjoner fra andre fly i lufta gjøre det vanskeligere å se.

Ikke overraskende vil vi også kunne velge mellom flere nye flytyper, og antallet flyplasser vil skal kunne lande og ta av fra ligger på 24.000.

Flight Simulator har aldri vært et spill i tradisjonell forstand, men i årets utgave vil flere oppdrag med tydelige mål være inkludert, noe som kan appellere til de mindre "hardcore"-entusiastene. Det er også lagt mer vekt på online-mulighetene, uten at utviklerne snakker om detaljer foreløpig.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer