Ny fotoskriver med kortleser og LCD-skjerm

Kodak har lansert en fotoskriver med kortleser og LCD fargeskjerm. Med denne skriveren er det faktisk mulig å redigere og skrive ut bilder fra digitalkameraet ditt – uten å gå veien om PCen!

Ikke noe å utsette på designet - for øvrig tydelig Lexmark-inspirert.
Ikke noe å utsette på designet - for øvrig tydelig Lexmark-inspirert. Vis mer
Publisert

Kodak er kanskje det mest kjente merkenavnet innefor tradisjonell fotografi, men er også en av de store aktørene på digitalkamerafronten. Skriverserien kommer som et direkte resultat av en eksplosjonsartet utvikling i salget av digitale kameraer, opplyser Katrine Adler i Daguerre Distribusjon AS, Kodaks distributør i Norge.

Skriveren er utviklet i samarbeid med Lexmark, og har fått betegnelsen Kodak Personal Picture Maker 200. Serien inneholder dessuten en enklere utgave, Personal Picture Maker 120, men denne er uten LCD fargeskjerm.

Redigere bilder direkte på skriveren

For det er nettopp den 1,8” fargeskjermen som gjør dette produktet spesielt interessant. Skriveren har nemlig leser både for SmartMedia og CompactFlash minnekort. Dermed kan du forhåndsvise dine digitale bilder på LCD-skjermen, velge oppløsning og foreta enkel redigering, før du skriver ut bildet. Med andre ord – skriveren kan brukes frittstående; i mange tilfeller kan du slippe å gå veien om PCen for å overføre dine digitale bilder til papiret.

Du kan selvsagt også koble skriveren til PCen din siden den også er en helt vanlig blekkskriver med USB-grensesnitt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer