Ny glid for musa

Publisert
Sist oppdatert

Hei, Jeg er en aktiv gamer og favorittmusen min begynner å bli slitt på glideputene. Belegget har løsnet i kantene og er delvis slitt bort. Det blir striper på museplaten og den glir ikke slik som før.

Finnes det nye glideputer man kan sette på etter å ha fjernet de gamle med kniv eller noe slikt?

Datadoktoren svarer

Hei

Joda det er håp. Glideputer finnes i løs vekt til forskjellige musfabrikater. Det finnes også en slags glidetape som passer til alle mus. Produsenten vi har funnet heter steelseries, som lager mye forskjellig proft spillutstyr. Det finnes muligens også andre som selger lignenge produkter.

Vi har testet tapen som heter "Glide" og kommer i en liten pakke med to strimler. Du fjerner det gamle glidebelegget på musa med en skarp hobbykniv, klipper av en passende bit glidetape og limer denne over "føttene" på musen. Skjær så til med hobbykniven slik at du får en passende fasong på tapen.

Vår erfaring med dette er svært positiv. Hvor lenge det varer vet vi ikke, men det er nok tape i pakken til å å skifte ut glideflatene flere ganger.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer