Ny harddisk og feilmelding

Publisert
Sist oppdatert

Hei,

Jeg skal bytte harddisk da det er feil på denne, dette er en gammel datamaskin type Compaq Presario 5686 . Maskinen har har to harddisker en på 10 GB ( dette er den opprinnelige) og en på 30 GB og denne er det skade på .Da jeg koblet fra strømmen på den opprinnelige disken og satte inn en ny harddisk på 40 GB (som Master) fikk jeg følgende melding:

1720-hard-drive detects imminent falilureThe following configuration options were automaticallyUpdated: Disk 1 36166MB Save changes/ Ignore Changes / Computer setup Da jeg er usikker på hvem av disse alternativene jeg skal velge , eller kan det det være feil på den " harddisken ".Håper å få svar på denne henvendelse. På forhånd takk.

Datadoktoren svarer

Hei,

Når maskinen får nye komponenter registreres dette automatisk i BIOS. Det du beskriver er først en feilmelding om at disken ikke stemmer med det som er lagret i mimnnet til BIOS. Så står det at den har oppdaget og oppdatert informasjonen til den nye disken.

Så ber BIOS deg om å lagre de nye endringene, ikke bry deg om det, eller gå videre inn i oppsettsmenyen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer