Apple inviterer til lansering 30. oktober

Ny iPad Pro og nye Mac-er blir trolig lansert

Invitasjonene er klare.

HVA BETYR DET: Vanligvis bruker Apple å sende ut den samme kryptiske invitasjonen til alle, men denne gangen har alle i stedet fått forskjellige logoer med sin helt spesielle design. Det er som vanlig flere som prøver å tolke hva det betyr. Foto: Apple
HVA BETYR DET: Vanligvis bruker Apple å sende ut den samme kryptiske invitasjonen til alle, men denne gangen har alle i stedet fått forskjellige logoer med sin helt spesielle design. Det er som vanlig flere som prøver å tolke hva det betyr. Foto: Apple Vis mer
Publisert

Det kommer flere nye Apple-produkter i 2018. I går kveld norsk tid sendte Apple ut invitasjoner til et såkalt «special event» - les produktlansering - tirsdag 30. oktober.

Her får vi trolig se de nye iPad Pro-modellene med flunkende ny design som vi forleden skrev det gikk rykter om at var nært forestående.

«There's more in the making», heter det i invitasjonen. Mens Apple vanligvis bruker å sende ut den samme invitasjonen til alle, har de gjort en ny vri denne gangen: De har fått laget en drøss ulike varianter av Apple-logoen, og alle har mottatt forskjellige.

Invitasjonene inneholder som regel hint om hva som blir vist fram, så at det er noe kreativt, synes alle å være enige om.

iPad Pro uten hjemknapp

De nye iPad Pro-modellene, kommer ifølge ryktene til å få en ny rammeløs design hvor hjemknappen er borte. Opplåsing vil i stedet skje med ansiktet, som på iPhone X og nyere.

Skjermstørrelsen på den minste utgaven vil angivelig øke fra 10,5 til 11 tommer, men de fysiske dimensjonene vil være den samme, ettersom rammen rund kuttes betraktelig. Den største fortsatt vil være på 12,9 tommer, så her vil fotavtrykket krympe noe.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer