Ny iPod lansert

Moteikonet iPod får i disse dager en ny versjon - mindre, billigere og med bedre kapasitet. Her er detaljene!

Ny iPod lansert
Publisert
Sist oppdatert

Det er den fjerde generasjonen iPod som nå lanseres, og foreløpig består den nye serien av to modeller - én med 20 GB og én med 40 GB kapasitet. Fra utsiden er ikke de nye modellene dramatisk annerledes, da designen er omtrent lik. Endringene er imidlertid svært hyggelige - først og fremst er konstruksjonen endret slik at batteriene har fått økt levetid, fra åtte til tolv timer.

Videre er navigasjonshjulet blitt endret slik at den nå fungerer på samme måte som iPod Mini - det er trykkfølsomt, noe som bidrar til spart plass. Følgelig er den nye iPoden noe slankere enn forgjengeren.

Det er også kommet noen endringer i programvaren, og det er nå enklere å redigere spillelister på iPoden.

Begge modellene støtter FireWire og USB 2.0-tilkobling, og 40 GB-utgaven har også dokkestasjon.

Sist, men ikke minst, prisene er blitt hyggeligere. 20 GB-utgaven koster 2.890 kroner, mens 40 GB-versjonen ligger på 3.690 kroner.

Apples iPod er ikke bare blitt en enorm salgsuksess, men også et popkultur-ikon, flittig brukt i musikkvideoer og lignende, og vi blir ikke overrasket om den nye versjonen selger like godt. Selv om det finnes andre MP3-jukeboxer med bedre funksjonalitet og flere muligeter, er det ingen som klarer å treffe målgruppen bedre enn Apple. Vi kommer tilbake med en test av den nye iPoden så fort vi får tak i et testeksemplar.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer