Ny, kompakt Canon Digital IXUS i

Canon henvender seg til de som ikke synes estetikk bare er viktig, men avgjørende, når de lanserer nye Canon Digital IXUS i, det minste kameraet i IXUS-serien så langt.

Ny, kompakt Canon Digital IXUS i
Publisert
Sist oppdatert

IXUS-serien er omfattende, og det har alltid vært lagt vekt på kompakt format og elegant design, i kombinasjon med de beste tekniske løsningene som til en hver tid har vært tilgjengelig i mikroklassen.

Med den nye IXUS-modellen blir det enda lettere å ta med seg digitalkameraet over alt, og det skal i følge Canon vekke oppmerksomhet både fra kjennere av teknikk og design, uansett kjønn...

Smart teknikk

Kameraet er proppet med den siste teknikken fra Canon. En spesialutgave av DIGIC-prosessoren (Digital Image Core) bearbeider informasjonen fra bildesensoren, og justerer hvitbalanse og fargenøyaktighet, som skal gi naturtro farger selv under vanskelige forhold og med en uerfaren fotograf. IXUS-serien er beregnet på de som ikke vil bruke mye tid verken på innstillinger eller etterarbeide ved PCen.

Ny, kompakt Canon Digital IXUS i


Canon har også utviklet en teknikk de kaller iSAPS, som analyserer motivet og gjør intelligente valg av innstillinger for fokusering og eksponering. Med QuickShot-funksjonen skal kameraet ha blitt svært raskt, og gjør det mulig å gjøre ganske spontan fotografering, med nærmest umiddelbar utløsning av lukkeren.

Spesifikasjoner

Digital IXUS i har 4 megapiksels oppløsning, veier 100 gram, tar opptil 180 sekunders videosekvenser og har 5,7 X digital zoom. 32 MB SD-kort følger også med. Det finnes også et undervannshus som tilleggsutstyr, som både tåler dybder ned til 3 meter og også beskytter kameraet mot andre elementer enn vann.

IXUS i støtter også PictBridge, som lar deg koble til og skrive ut bilder direkte på en hver fotoskriver som er kompatibel med denne standarden - uten bruk av PC.

Kameraet leveres i fire forskjellige farger: Perlehvit, klassisk bronse, platina sølv eller pianosvart.

Prisen antydes å ville ligge på 4 030 kroner, og kameraet vil være i salg fra slutten av oktober.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer