Ny, kompakt Canon Digital IXUS i

Canon henvender seg til de som ikke synes estetikk bare er viktig, men avgjørende, når de lanserer nye Canon Digital IXUS i, det minste kameraet i IXUS-serien så langt.

Ny, kompakt Canon Digital IXUS i
Publisert
Sist oppdatert

IXUS-serien er omfattende, og det har alltid vært lagt vekt på kompakt format og elegant design, i kombinasjon med de beste tekniske løsningene som til en hver tid har vært tilgjengelig i mikroklassen.

Med den nye IXUS-modellen blir det enda lettere å ta med seg digitalkameraet over alt, og det skal i følge Canon vekke oppmerksomhet både fra kjennere av teknikk og design, uansett kjønn...

Smart teknikk

Kameraet er proppet med den siste teknikken fra Canon. En spesialutgave av DIGIC-prosessoren (Digital Image Core) bearbeider informasjonen fra bildesensoren, og justerer hvitbalanse og fargenøyaktighet, som skal gi naturtro farger selv under vanskelige forhold og med en uerfaren fotograf. IXUS-serien er beregnet på de som ikke vil bruke mye tid verken på innstillinger eller etterarbeide ved PCen.

Canon har også utviklet en teknikk de kaller iSAPS, som analyserer motivet og gjør intelligente valg av innstillinger for fokusering og eksponering. Med QuickShot-funksjonen skal kameraet ha blitt svært raskt, og gjør det mulig å gjøre ganske spontan fotografering, med nærmest umiddelbar utløsning av lukkeren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer