Ny Kyocera-laser i mellomklassen

Kyocera har lansert en ny laserskriver i sin ECOLaser-serie. Skriveren har en drivverkshastighet på 8 sider pr. minutt og en oppløsning på 600 dpi. I følge Kyocera har skriveren ekstremt lave driftskostnader og skal også totalt sett ha de laveste kostnadene innenfor sitt markedssegment.

Ny Kyocera-laser i mellomklassen
Publisert

FS-800 er en sort/hvitt laserskriver med en oppløsning på 600 dpi (punkter pr. tomme), men kvaliteten kan økes til tilnærmet 1200 dpi med Kyoceras kantutjevning. Emulering av skriverspråkene PCL5e og Postscript 2 er standard, sammen med 4 MB minne som automatisk settes opp for optimal bruk og komprimering.

Designmessig er Kyocera FS-800 identisk med den litt tregere modellen FS-600, men har altså et drivverk som skriver opptil 8 sider pr. minutt, der FS-600 yter maksimalt 6 sider pr. minutt. I tillegg har FS-800 et lite LCD-panel som viser skriverens status.

Skriveren har en standard arkmater som tar 150 ark og et manuelt matebrett. Begge tar papirtykkelser opptil 163 gram, og arkkapasiteten kan bygges ut med et tilleggsmagasin på 250 ark. Tilkopling for parallellport er standard, og det er satt av plass for et nettverkskort. Her finnes det tre varianter, slik at de aller fleste nettverkstyper (inkludert 100 Mbit) er dekket.

Mens Kyocera fra før av hadde modellene FS-600 og FS-1700 i den nedre enden av skalaen (med henholdsvis 6 og 17 sider pr. minutt), manglet de en laserskriver i mellomklassen. Dette hullet er nå tettet med FS-800.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer