Ny modell av IBM ThinkPad 600

IBM lanserte i slutten av forrige uke et nytt medlem i sin ThinkPad 600 serie med bærbare datamaskiner. Samtidig presenterte de forbedret kunde-støtte via Internett.

Ny modell av IBM ThinkPad 600

Den nye 35N-modellen i ThinkPad 600-serien inneholder en Intel mobile Pentium II 233 MHz prosessor, 32 MB RAM, 3,2 GB HD og har en TFT-skjerm på 12,1". I tillegg kommer den med et integrert 56K fax-modem og en 24X CD-ROM spiller. Vekten er bare 2,1 kg.Veiledende pris i Norge er kr 30.506 + mva, noe som skulle innebære en gatepris på ca. kr 27.000 - 28.000 + mva.

ThinkPad 600-serien ble lansert i april, og den nye modellen blir den rimeligste Pentium II-baserte maskinen i 600-serien. De tidligere modellene, 41N og 51N, har 13,3" skjerm i motsetning til 12,2" på 35N. I tillegg finnes det modeller med Intel Pentium 233 MHz MMX-prosessorer.

Vi har tidligere testet storebroren, ThinkPad 600 modell 51N, som har en Pentium II 266 MHz CPU og 13,3" skjerm.

Bedre kundestøtte

IBM tilbyr sine kunder brukerstøtte via Internett i tillegg til vanlig telefonstøtte. På www.pc.ibm.com/support finnes det en kunnskapsbase der man kan få tips og løsninger på problemer som andre har hatt tidligere. Dette vil som regel være raskere enn å vente på en tekniker i telefonen, samtidig som disse da kan konsentrere seg om kunder som har mindre trivielle problemer. Det er også mulig å sende e-post til kundestøtteavdelingen som er bemannet 24 timer i døgnet for å svare på spørsmål.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer