Ny MP3-spiller viser bilder

Kjedelig å bare høre på musikk? Samsung har løsningen: En MP3-spiller som også viser bilder.

Ny MP3-spiller viser bilder
Publisert

Samsungs populære Yepp MP3-spiller har nå fått en yngre bror, kjent som Photo Yepp. Det som kjennetegner spilleren er at den har fått en to tommers LCD-skjerm med oppløsning på 280x220 piksler.

Skjermens funksjonalitet er riktignok ganske begrenset. Den kan ikke vise filmklipp eller noen andre krevende presentasjoner – dagens MP3-spillere har ikke nok minnekapasitet til å kunne presentere levende bilder.

Samsung-skjermen kan imidlertid vise stillbilder i JPEG-format. Dette kan være alt fra vanlige fotografier av for eksempel den som fremfører låten, låtens tekst eller annen informasjon. Lyd og bilde kan også kombineres på andre måter enn bare i musikksammenheng – for eksempel til språkopplæring.

Brukerne kan selv programmere i hvilken rekkefølge bildene skal vises.

Liten og lett

Spilleren er grei å ta med seg, med mål på 64x98x20 millimeter og vekt på 110 gram. Når du skal laste ned filer, kobles den til PCen gjennom USB. Yepp Photo har ikke noe innebygd minne, men et 32 MB Smart Media-kort følger med på kjøpet. Den er i tillegg utstyrt med en 133 MHz-prosessor, som tar seg av bildefremvisningen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer