Ny MusicMatch er klar

Et av de mest populære medieprogrammene oppdateres stadig, og den ferskeste versjonen har fått nummer ti. Les her om hvilke nyheter som er med i denne omgang!

Publisert
Sist oppdatert

MusicMatch Jukebox er blant de mest kjente programmene for katalogisering og avspilling av digital musikk, og det får stadig nye og spennende funksjoner. Sist i versjon 9 fikk programmet blant annet en musikkbutikk som utfordret Apples egne iTunes. Den nyeste versjonen ble sluppet rett før jul, og vi har nå tatt oss tid til å sjekke nyhetene.

Det som slår oss er at versjon 10 egentlig ikke introduserer noen veldig dramatiske nyheter, men heller er en fin forbedring og videreutvikling på flere områder. Grensesnittet er omtrent uforandret i forhold til forrige utgave - men det fungerer fremdeles enkelt og intuitivt. Tydelige snarveisknapper er delt opp i grupper, og tar oss til musikkbutikken og radiostasjonene, biblioteket og CD-avspillingen, samt brenne- og rippeprogrammene.

MusicMatch fokuserer først og fremst på musikkavspilling, i motsetning til andre etablerte programmer som for eksempel Windows Media Player 10, som også lar deg organisere videoklipp og bilder. Til gjengjeld gjør programmet en svært god jobb når det gjelder å holde oversikten over enorme musikksamlinger, og i den nye versjonen er det enda lettere å holde styr på filene. For eksempel kan du nå tagge musikkfilene dine mer detaljert enn før, med masse nye felter der du kan legge inn informasjon om dine favorittsanger.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.