Ny MusicMatch-versjon ute

MusicMatch var en gang i tiden et svært nyskapende medieavspillingsprogram. Nå er de ute med versjon 8.0, men er programmet fremdeles like interessant? Vi tar en titt på nyhetene.

Ny MusicMatch-versjon ute
Publisert
Sist oppdatert

For noen år siden begynte det å dukke opp stadig flere jukebox-programmer som skulle gi bedre oversikt over de voksende MP3-samlingene til folk. Slike programmer er relevante i dag også, spesielt nå som stadig flere anskaffer seg bærbare musikkspillere med flere titalls gigabyte med lagringsplass. Det er veldig greit å ha ett program som ripper, organiserer, overfører eller brenner musikken din, men spørsmålet er om MusicMatch fremdeles er like nyskapende som før?

Det gode koster

Som vanlig tilbyr MusicMatch to versjoner av programvaren. Den ene er gratis, mens den andre koster 19.99 dollar, altså 135 kroner. Gratisversjonen tilbyr bare en brøkdel av funksjonaliteten til Plus-utgaven, og blir egentlig ganske unødvendig. Du har mest sannsynlig programmer på PCen din allerede som gjør en like god jobb.

Blant nyhetene i gratisversjonen er såkalt Music Center, altså en samling av lenker som tar deg til de mest aktuelle funksjonene. Disse lenkene er plassert på venstre siden av hovedvinduet, og selv om det ikke akkurat er noen revolusjonerende nyvinning, er det i alle fall praktisk.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer