Ny musikkbutikk med 5 millioner låter

Nokia Music Store lanserer i Norge, bare dager før Platekompaniet er klar med sin satsning.

Ny musikkbutikk med 5 millioner låter
Publisert
Sist oppdatert

Nokia Music Store har eksistert i flere andre land en god stund allerede, og nå åpner de altså musikkbutikken for norske kunder. Her kan man kjøpe musikkfiler til avspilling på PC, mobiltelefoner og musikkspillere som støtter WMA-formatet.

Pris pr musikkspor er normalt 8 kroner, og et album koster 80. Vi har også funnet album som har kostet 59 kroner, da som regel eldre utgivelser. Du kan prøvelytte til sanger i 30 sekunder.

Satser på norsk

- Jeg er glad for at Nokia Music Store nå også blir tilgjengelig for et norsk publikum og har stor tro på at en aktør som Nokia vil kunne bidra mye til å styrke det digitale musikkmarkedet i Norge i tiden fremover, sier Jarle Savio fra EMI Music, og legger til at også Nokia, i likhet med Platekompaniet, vil satse seriøst på å godt med norsk musikk i arkivene sine.

For å handle må du installere programmet Nokia Music, som kan sammenlignes med iTunes, med en butikkdel og en personlig del med ditt eget musikkbibliotek. Programmet finnes foreløpig kun i Windows-utgave.

Du kan også handle direkte i Nokia Music Store fra en kompatibel Nokia-telefon (Express Music-serien, blant annet).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer